MUSIC MOVES; WORD SOCIAL COACH


We zijn super trots op ons nieuwe project: Music Moves!
Music Moves verbindt jongeren met kwetsbare mensen in Amsterdam.
We doorbreken vooroordelen, culturele barrières en persoonlijke aarzelingen door iets wat iedereen verbindt: muziek.

Heb jij wel eens de sterren van de hemel gedanst met een leeftijdsgenoot in een rolstoel? Of de hele daklozenopvang laten lachen door je karaoke kunsten? Tijdens de introductieweek van de Hogeschool van Amsterdam vinden er 50 Music Moves events plaats op verschillende locaties in Amsterdam. Hier laten we 600 studenten zien hoe leuk het is om iets voor een ander te doen.

 


WORD SOCIAL COACH BIJ MUSIC MOVES:

Bedenk én produceer een van de 50 muziek events waarmee je jongeren met kwetsbare mensen in Amsterdam verbindt. Wij stomen je helemaal klaar door middel van een trainingsprogramma. Hier leer je alles over sociaal ondernemen en leiderschap, omgaan met kwetsbare mensen en event organisatie.

↠ Tijdens de Kick-off op 14 mei vormen we jouw team van social coaches, je kunt je samen met een vriend of vriendin opgeven. Gezellig!

↠ Je volgt in totaal 8 trainingen. Best veel he? Vergeet niet dat we Amsterdam op z’n kop gaan zetten tijdens de intro-week van de HvA en dat jij samen met je team helemaal verantwoordelijk bent voor het bedenken en uitvoeren van één van de 50 Music Moves events. Daar hebben we jouw commitment voor nodig.

↠ Nog leuker: na de Music Moves events sluiten we af met een groot feest in de Tolhuistuin Paradiso Noord. En je weet wat ze zeggen… be there or be square!

Doe je mee? 
Join the movement!